Как да направим поръчка?

Как да направим поръчка?

Поръчването от онлайн  магазин "Агри Маркет БГ" става по следния начин:

1. Изберете продукта, който желаете да закупите

2. Натиснете бутона "Купи"

След като натиснете бутона, ще се отвори прозорец с надпис "количка", в който ще получите потвърждение, че продуктът е добавен в количката.

Можете да променяте количеството като в даденото поле въведете каква бройка искате да закупите. Също така можете и да го изтриете, като поставите отметка в прозорчето "изтрий". След като сте приключили с промените натиснете бутона "обновяване" за да се запишат всички промени по поръчката. Ако желаете да прибавите още продукти в кошницата, трябва да действате по същия начин. 

Под всеки артикул има поле за коментар и оценка.

Нашият съвет: Моля, при възможност, въвеждайте данните си на кирилица, за да няма недоразумения с объркани или данни за фактура или адрес.

3. Когато сте готови с избора си на продукти натиснете бутон "плащане" и попълнете необходимите данни за доставка. 

 

За да се изчисли сумата за доставка не е необходимо да въвеждате личните си данни, а единствено Град за доставка. В системата ни има вкарани градове, които може да избепете от падащо меню.

След като направите вашата онлайн поръчка наш служител ще се свърже с вас по телефона за  детайли относно доставката и потвърждение (за поръчки направени след 18 ч.  или в събота и неделя ще се свържем с Вас на следващият ден работен ден. 

Ако срещате затруднения при поръчването на продукти, не се притеснявайте да ни позвъните или пишете.