Описание: 

Размери: 6.40 - 10.40 метра

Междуредие от 35 см до 90 см 

Има много видове царевични хедери, но всички те изискват елемента  да съвпадне с разстоянието между редовете и операторът трябва да прибира  в същата посока, в която е бил засадена царевицата.

Безредовия хедер  Mainero MDD-100 за царевица  може да прибира всяко разстояние между редовете и във всяка посока без корекции или модификации в широк диапазон от условия на културите.

 Този нов дизайн позволява на стъблата да влязат в зоната за прибиране  на редовете, когато те са неправилно подредени.

Новите, по-къси елементи са монтирани по-назад в сравнение с предишните глави, позволявайки на редицата да събира вериги, за да работи по-напред с леко действие. Дизайнът на елемента  с отворена страна позволява
царевичната дръжка остава прикрепена към земята и след това леко се премества вместо да се скъсва, както при останалите модели хедери.


Новото рамо на обтегача на веригата за събиране  осигурява широка V-образна форма, която образува широк входен канал за неподредени стъбла, което им позволява да стигнат до зоната за отстраняване, без да се разклаща, като по този начин се избягва падането на зърното(кочана)

Той позволява на земеделския производител да засажда царевица на всяко разстояние между редовете и позволява на персонализираните комбайни да подредят всяко разстояние между редовете и реколтата във всяка посока .

 • Documentation
 • Напиши ревю

  Внимание: HTML не се допуска!
      Лошо           Добро

  Безредов хедер за царевица MDD - 100, Mainero, произход Аржентина

  • Код: MDD 100
  • Наличност: Налично
  • download here
  • 0.00лв.